Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-03-2023 13:00
Czas przygotowywania
25-03-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
51h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:55%
Całkowity czas51
Czas w TO:3
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 599g (W ~390)
Woda: 330g
Drożdże:1.39g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:55%
Całkowity czas51
Czas w TO:3
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 599g (W ~390)
Woda: 330g
Drożdże:1.39g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
599g
Mąka
330g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
1.39g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b2d3brzqy7/