Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-07-2022 19:40
Czas przygotowywania
15-07-2022 19:40
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 960g (W ~330)
Woda: 576g
Drożdże:0.41g
Sól:: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 960g (W ~330)
Woda: 576g
Drożdże:0.41g
Sól:: 24g
Składniki
960g
Mąka
576g
Woda
0.41g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
6 szt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b29kpsqfmv/