Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-08-2021 02:00
Czas przygotowywania
27-08-2021 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:6
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 1545g (W ~360)
Woda: 1004g
Drożdże:2.14g
Sól:: 50g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:6
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 1545g (W ~360)
Woda: 1004g
Drożdże:2.14g
Sól:: 50g
Składniki
1545g
Mąka
1004g
Woda
2.14g
Drożdże
50g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b1wdne7ulh/