Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-01-2023 22:50
Czas przygotowywania
30-01-2023 14:50
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas40
Czas w TO:10
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 720g (W ~370)
Woda: 446g
Drożdże:0.71g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas40
Czas w TO:10
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 720g (W ~370)
Woda: 446g
Drożdże:0.71g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
720g
Mąka
446g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.71g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b0iy1rzjzp/