Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 653g (W ~320)
Woda: 424g
Drożdże:0.40g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 653g (W ~320)
Woda: 424g
Drożdże:0.40g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 21g
Składniki
653g
Mąka
424g
Woda
21g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ayizt7cz4r/