Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1046g (W ~330)
Woda: 680g
Drożdże:0.45g
Sól:: 34g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1046g (W ~330)
Woda: 680g
Drożdże:0.45g
Sól:: 34g
Składniki
1046g
Mąka
680g
Woda
0.45g
Drożdże
34g
Sól
Notatki
8 kulrk
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/axqgp9m5zx/