Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-09-2021 16:36
Czas przygotowywania
21-09-2021 16:36
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 497g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 497g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Składniki
497g
Mąka
298g
Woda
0.45g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ax7rmria8l/