Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 766g (W ~330)
Woda: 460g
Drożdże:0.69g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 766g (W ~330)
Woda: 460g
Drożdże:0.69g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
766g
Mąka
460g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.69g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/avstlqly5q/