Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas72
Czas w TO:7
Czas w TK:65
Składniki Mąka: 482g (W ~420)
Woda: 299g
Drożdże:0.42g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas72
Czas w TO:7
Czas w TK:65
Składniki Mąka: 482g (W ~420)
Woda: 299g
Drożdże:0.42g
Sól:: 15g
Składniki
482g
Mąka
299g
Woda
0.42g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/avnbtlv2x1/