Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:20
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 982g (W ~380)
Woda: 619g
Drożdże:0.49g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:20
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 982g (W ~380)
Woda: 619g
Drożdże:0.49g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
982g
Mąka
619g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.49g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
sywester
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/atqr64bz3c/