Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-08-2023 16:30
Czas przygotowywania
16-08-2023 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 638g (W ~380)
Woda: 383g
Drożdże:0.48g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 638g (W ~380)
Woda: 383g
Drożdże:0.48g
Sól:: 19g
Składniki
638g
Mąka
383g
Woda
0.48g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
PIZZA NA 16. SIERPNIA
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/atqcatjtfo/