Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
16-02-2023 20:00
Czas przygotowywania
18-02-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 308g (W ~370)
Woda: 185g
Drożdże:0.15g
Sól:: 2g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 308g (W ~370)
Woda: 185g
Drożdże:0.15g
Sól:: 2g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
308g
Mąka
185g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.15g
Drożdże
2g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/asxyk7pgsj/