Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-04-2022 09:30
Czas przygotowywania
13-04-2022 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 151g (W ~240)
Woda: 91g
Drożdże:0.28g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 151g (W ~240)
Woda: 91g
Drożdże:0.28g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
151g
Mąka
91g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.28g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
Pizza neapolitańska
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/asqjacrjlv/