Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 646g (W ~330)
Woda: 400g
Drożdże:0.31g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 646g (W ~330)
Woda: 400g
Drożdże:0.31g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
646g
Mąka
400g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Na 4
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ascev2tl8g/