Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
08-06-2023 11:30
Czas przygotowywania
08-06-2023 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:2
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 468g (W ~170)
Woda: 257g
Drożdże:4.66g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:2
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 468g (W ~170)
Woda: 257g
Drożdże:4.66g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
468g
Mąka
257g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
4.66g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
Mój
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/arl2clsyrb/