Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-05-2023 11:00
Czas przygotowywania
25-05-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:12
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 493g (W ~350)
Woda: 296g
Drożdże:0.36g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:12
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 493g (W ~350)
Woda: 296g
Drożdże:0.36g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
493g
Mąka
296g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.36g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/arfpc2ebs9/