Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas30
Czas w TO:7
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 593g (W ~350)
Woda: 386g
Drożdże:0.80g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas30
Czas w TO:7
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 593g (W ~350)
Woda: 386g
Drożdże:0.80g
Sól:: 21g
Składniki
593g
Mąka
386g
Woda
0.80g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/amwj73rw01/