Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-04-2023 16:21
Czas przygotowywania
02-05-2023 14:21
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 285g (W ~380)
Woda: 185g
Drożdże:0.29g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 285g (W ~380)
Woda: 185g
Drożdże:0.29g
Sól:: 9g
Składniki
285g
Mąka
185g
Woda
0.29g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/akvm0axiwq/