Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
22-01-2022 00:30
Czas przygotowywania
23-01-2022 16:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:7
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 724g (W ~370)
Woda: 435g
Drożdże:1.01g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:7
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 724g (W ~370)
Woda: 435g
Drożdże:1.01g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
724g
Mąka
435g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
1.01g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Pizza testows
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/akdz14mqzj/