Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-11-2021 19:00
Czas przygotowywania
11-11-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:10
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1189g (W ~380)
Woda: 773g
Drożdże:1.02g
Sól:: 39g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:10
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1189g (W ~380)
Woda: 773g
Drożdże:1.02g
Sól:: 39g
Składniki
1189g
Mąka
773g
Woda
1.02g
Drożdże
39g
Sól
Notatki
Hih
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/aihhzjjsdn/