Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:70%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 501g (W ~370)
Woda: 351g
Drożdże:0.26g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:70%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 501g (W ~370)
Woda: 351g
Drożdże:0.26g
Sól:: 18g
Składniki
501g
Mąka
351g
Woda
0.26g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Petra 5037
TO BLOK 12
TK BLOK 24
TO BLOK 2
TO KULKI 6
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ag54rrdodh/