Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
03-04-2022 08:20
Czas przygotowywania
03-04-2022 13:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:57%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 542g (W ~210)
Woda: 309g
Drożdże:1.86g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:57%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 542g (W ~210)
Woda: 309g
Drożdże:1.86g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
542g
Mąka
309g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
1.86g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/afshklrqlg/