Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:68%
Całkowity czas46
Czas w TO:10
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 467g (W ~380)
Woda: 318g
Drożdże:0.48g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:68%
Całkowity czas46
Czas w TO:10
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 467g (W ~380)
Woda: 318g
Drożdże:0.48g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
467g
Mąka
318g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.48g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/afmkc8okh5/