Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-01-2022 00:58
Czas przygotowywania
14-01-2022 18:58
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:10
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 1053g (W ~370)
Woda: 664g
Drożdże:0.93g
Sól:: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:10
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 1053g (W ~370)
Woda: 664g
Drożdże:0.93g
Sól:: 33g
Składniki
1053g
Mąka
664g
Woda
0.93g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/afhmyoc9bq/