Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-12-2022 01:20
Czas przygotowywania
22-12-2022 13:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:24
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 153g (W ~360)
Woda: 92g
Drożdże:0.06g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:24
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 153g (W ~360)
Woda: 92g
Drożdże:0.06g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.06g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/aeg959knxn/