Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
26-02-2023 00:15
Czas przygotowywania
26-02-2023 15:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
15h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas15
Czas w TO:15
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 624g (W ~290)
Woda: 343g
Drożdże:0.59g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas15
Czas w TO:15
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 624g (W ~290)
Woda: 343g
Drożdże:0.59g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
624g
Mąka
343g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.59g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/aedcmgmnwd/