Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-10-2021 10:53
Czas przygotowywania
09-10-2021 18:53
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
56h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:63%
Całkowity czas56
Czas w TO:14
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 764g (W ~400)
Woda: 482g
Drożdże:0.53g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:63%
Całkowity czas56
Czas w TO:14
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 764g (W ~400)
Woda: 482g
Drożdże:0.53g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
764g
Mąka
482g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.53g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
napo 7.10.21
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/adbuio5u5l/