Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-10-2021 22:30
Czas przygotowywania
12-10-2021 22:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas72
Czas w TO:19
Czas w TK:53
Składniki Mąka: 622g (W ~420)
Woda: 404g
Drożdże:0.32g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 40g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas72
Czas w TO:19
Czas w TK:53
Składniki Mąka: 622g (W ~420)
Woda: 404g
Drożdże:0.32g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 40g
Składniki
622g
Mąka
404g
Woda
40g
Oliwa z oliwek
0.32g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/acbfgmo2us/