Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:22
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 315g (W ~380)
Woda: 199g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:22
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 315g (W ~380)
Woda: 199g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
315g
Mąka
199g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.15g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/abt6pwj6ov/