Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-05-2022 18:04
Czas przygotowywania
26-05-2022 18:04
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 658g (W ~380)
Woda: 408g
Drożdże:0.53g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 658g (W ~380)
Woda: 408g
Drożdże:0.53g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
658g
Mąka
408g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.53g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/abq0aohzdp/