Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-12-2022 12:14
Czas przygotowywania
08-12-2022 12:14
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:1
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 308g (W ~330)
Woda: 185g
Drożdże:1.41g
Sól:: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:1
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 308g (W ~330)
Woda: 185g
Drożdże:1.41g
Sól:: 7g
Składniki
308g
Mąka
185g
Woda
1.41g
Drożdże
7g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/a9q3hshson/