Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-02-2022 18:00
Czas przygotowywania
27-02-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas72
Czas w TO:16
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 931g (W ~420)
Woda: 577g
Drożdże:0.58g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas72
Czas w TO:16
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 931g (W ~420)
Woda: 577g
Drożdże:0.58g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
931g
Mąka
577g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
0.58g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
Aaa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/a8ntnpeyg5/