Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:67%
Całkowity czas72
Czas w TO:24
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 916g (W ~420)
Woda: 614g
Drożdże:0.40g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:67%
Całkowity czas72
Czas w TO:24
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 916g (W ~420)
Woda: 614g
Drożdże:0.40g
Sól:: 31g
Składniki
916g
Mąka
614g
Woda
0.40g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Ciasto hydro 67%
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/a7uqfjryak/