Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
41h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas41
Czas w TO:17
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 460g (W ~370)
Woda: 276g
Drożdże:0.26g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas41
Czas w TO:17
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 460g (W ~370)
Woda: 276g
Drożdże:0.26g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
0.26g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/a3rpfyzmne/