Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-05-2023 13:00
Czas przygotowywania
03-05-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas30
Czas w TO:12
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 503g (W ~350)
Woda: 312g
Drożdże:0.47g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas30
Czas w TO:12
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 503g (W ~350)
Woda: 312g
Drożdże:0.47g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
503g
Mąka
312g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.47g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
6h TO Blok
3h TO Kulki
18h TK Kulki
3h TO Kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/a3f5zxbgtj/