Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-02-2022 08:49
Czas przygotowywania
19-02-2022 20:49
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 641g (W ~360)
Woda: 416g
Drożdże:0.51g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 641g (W ~360)
Woda: 416g
Drożdże:0.51g
Sól:: 23g
Składniki
641g
Mąka
416g
Woda
0.51g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/a1j3g8dmrr/