Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:14
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 1014g (W ~360)
Woda: 608g
Drożdże:0.82g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:14
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 1014g (W ~360)
Woda: 608g
Drożdże:0.82g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
1014g
Mąka
608g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
0.82g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
6 szt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/a0lphbzhpu/