Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
330g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 206g (W ~170)
Woda: 113g
Drożdże:1.34g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 206g (W ~170)
Woda: 113g
Drożdże:1.34g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
206g
Mąka
113g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
1.34g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9yzzqdb8gh/