Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
17-01-2023 00:01
Czas przygotowywania
17-01-2023 20:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 514g (W ~320)
Woda: 334g
Drożdże:0.31g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 514g (W ~320)
Woda: 334g
Drożdże:0.31g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
514g
Mąka
334g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9vkhpmn1pq/