Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-10-2022 06:25
Czas przygotowywania
30-10-2022 04:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 757g (W ~380)
Woda: 469g
Drożdże:0.86g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 757g (W ~380)
Woda: 469g
Drożdże:0.86g
Sól:: 23g
Składniki
757g
Mąka
469g
Woda
0.86g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9oybkr1al7/