Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:6
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 1031g (W ~380)
Woda: 618g
Drożdże:1.26g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:6
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 1031g (W ~380)
Woda: 618g
Drożdże:1.26g
Sól:: 31g
Składniki
1031g
Mąka
618g
Woda
1.26g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
neapolitana x2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9ovshm3axb/