Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-04-2022 18:00
Czas przygotowywania
14-04-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 464g (W ~380)
Woda: 278g
Drożdże:0.17g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 464g (W ~380)
Woda: 278g
Drożdże:0.17g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
464g
Mąka
278g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.17g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
Pizza dla pióra
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9nnqkosznj/