Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
14-08-2023 09:25
Czas przygotowywania
14-08-2023 16:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 972g (W ~230)
Woda: 535g
Drożdże:2.32g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 972g (W ~230)
Woda: 535g
Drożdże:2.32g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
972g
Mąka
535g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
2.32g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Pizza za 8 h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9mwkrpsz3j/