Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-03-2023 20:01
Czas przygotowywania
05-03-2023 12:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:10
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 1321g (W ~370)
Woda: 859g
Drożdże:1.25g
Sól:: 43g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:10
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 1321g (W ~370)
Woda: 859g
Drożdże:1.25g
Sól:: 43g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
1321g
Mąka
859g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
1.25g
Drożdże
43g
Sól
Notatki
Marika
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9mbqkjfo7c/