Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-02-2023 22:30
Czas przygotowywania
03-02-2023 04:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 453g (W ~220)
Woda: 272g
Drożdże:1.21g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 453g (W ~220)
Woda: 272g
Drożdże:1.21g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
453g
Mąka
272g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.21g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9iiqwoldse/