Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
28-04-2023 13:00
Czas przygotowywania
29-04-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:5
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 978g (W ~350)
Woda: 587g
Drożdże:2.03g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:5
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 978g (W ~350)
Woda: 587g
Drożdże:2.03g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
978g
Mąka
587g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
2.03g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
kjg
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9hsp7zpv3r/