Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
23-04-2022 19:00
Czas przygotowywania
24-04-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 960g (W ~320)
Woda: 576g
Drożdże:1.95g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 960g (W ~320)
Woda: 576g
Drożdże:1.95g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
960g
Mąka
576g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
1.95g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9h5yplxbdp/