Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
165g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:165g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 515g (W ~330)
Woda: 283g
Drożdże:1.45g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:165g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 515g (W ~330)
Woda: 283g
Drożdże:1.45g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
515g
Mąka
283g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
1.45g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Caputo Classica
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9bxnzjqgbp/