Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 156g (W ~330)
Woda: 86g
Drożdże:0.08g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 156g (W ~330)
Woda: 86g
Drożdże:0.08g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
156g
Mąka
86g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.08g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
cap 10.08
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/9bthfllqaw/