Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-09-2022 22:00
Czas przygotowywania
24-09-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:2
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 674g (W ~310)
Woda: 371g
Drożdże:3.52g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:2
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 674g (W ~310)
Woda: 371g
Drożdże:3.52g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
674g
Mąka
371g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
3.52g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/95vkpy7zcq/